Spinner

Cookies

Informačná povinnosť pri spracúvaní cookies

V zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „všeobecné nariadenie o ochrane údajov") a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") si Vám dovoľujeme uviesť, že naša webová stránka https://www.eurohas.com/ používa technológiu cookies.

Cookie predstavuje krátky text (alfanumerický reťazec), ktorý je uložený na koncovom zariadení návštevníka našej internetovej stránky. Cookies využívame najmä z prevádzkových dôvodov, pre
analýzu užívateľského správania na našej stránke. Cookies nepoužívame na identifikáciu osoby užívateľa. Ak ako používateľ alebo návštevník našich stránok nesúhlasíte s touto politikou využívania technológie cookies, môžete kedykoľvek slobodne vymazať súbory cookies súvisiace s touto stránkou zo svojho počítača. Taktiež môžete zakázať ukladanie súborov cookies pre tieto stránky priamo v nastaveniach svojho prehliadača, alebo pristupovať na tieto stránky v režime prehliadača, ktorý nepovolí ukladanie cookies. Spracúvanie nevyhnutých cookies sa uskutočňuje na základe nášho oprávneného záujmu a analytické a marketingové cookies výlučne na základe Vášho výslovného súhlasu, ktorý vyjadríte stlačením tlačidla ,,Súhlasím“ v spodnej časti webovej stránky.

1. Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Prevádzkovateľ: Eurohas Consulting s.r.o.
Názov: Eurohas Consulting s.r.o. sídlo: Matičná 2, 040 17 Košice
IČO: 45666873
zastúpenie: Ing. Igor Kopčo
tel. kontakt: +421 905 533 218 e-mail: eurohas@eurohas.com

2. Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel: Prevádzkovateľ používa na tejto webovej stránke súbory cookies za účelom prispôsobenia zobrazenia webovej stránky, merania návštevnosti webovej stránky a cielenej reklamy.
 
Prevádzkovateľ vyhlasuje, že osobné údaje bude spracúvať v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o OOÚ a Nariadeniu.

3. Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú osobné údaje sú špecifikovaní v cookies lište prevádzkovateľa. K tejto je možné sa dostať cez spodnú časť webovej stránky www.eurohas.com v časti „Nastavenia cookies“.

4. Druhy spracúvaných cookies

Konkrétne druhy cookies, ktoré prevádzkovateľ spracúva sa nachádzajú vcookies lište prevádzkovateľa. K tejto je možné sa dostať cez spodnú časť webovej stránky www.eurohas.com v časti
 
„Nastavenia cookies“.

5. Cezhraničný prenos osobných údajov mimo EÚ

Informácie ohľadom cezhraničného prenosu osobných údajov do tretích krajín mimo Európskeho hospodárskeho priestoru alebo medzinárodnej organizácie sú uvedené vcookies lište prevádzkovateľa. K tejto je možné sa dostať cez spodnú časť webovej stránky www.eurohas.com v časti „Nastavenia cookies“.

6. Informácia o existencii automatizovaného rozhodovania (profilovanie)

Prevádzkovateľ nevykonáva spracúvanie osobných údajov založené na automatizovanom individuálnom rozhodovaní ani nevykonáva profilovanie.

7. Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:
 
požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
na opravu osobných údajov
na vymazanie osobných údajov,
na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme
k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.
Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si
myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím
informujte nás o tom.
Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to
splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.
Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali
používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré
uchovávame, sú nepresné a pod.
odvolať súhlas,
podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,
Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné
údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu. Odvolanie súhlasu môžete vykonať vo svojom
webovom prehliadači alebo po stlačení Nastavenie cookies v pätičke webu.
Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných
údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk , Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel.
číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu eurohas@eurohas.com, tel. č.: +421 905 533 218, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.

Registrujte svoj e-mail a odoberajte novinky.
Cookies Cookies

Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.